Април 2023 Генерална Конференција

⚠ Доколку видео записот не се репродуцира правилно за време на сесијата, ве молиме освежете ја страницата  со повторно вчитување ⟳ или со притискање на копчето F5 .

Саботна утринска сесија
Сабота попладне Сесија
Недела наутро Сесија